Tři výtečnice

Tři výtečnice

Anotace: Šikovná děvčata.

Adélka
 
Potkal jsem Adélku,
svačila sardelku,
rybinou teď páchne,
prý to pivem spláchne.
 
Splachuje to řádně,
brzy ale zvadne,
tak ji za sardelku,
dám pár na prdelku.

Lenka
 
Lenka si holí knír,
má ho jako bukanýr,
hodně ji to mrzí,
chtěla se vdát brzy.
 
Slavnou když se stala,
přece jen se vdala,
pro ty její kníry,
hraje mušketýry.
 
Daniela
 
Daniela auto řídí,
uskakují před ni lidi,
neb ta jízda šílená,
nebezpečí znamená.
 
Garáž též má plno šrámů,
minule nabrala bránu,
dobře jsme však dopadli,
dnes ji auto ukradli.
Autor Psavec, 10.12.2015
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Juan Francesco de Faro, Frr, MARKO, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potkal jsem Adélku
náročnou na délku
předehry nástroje
ráda to ve stoje

13.12.2015 14:15:48 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí