Báseň naštvaného hospodáře

Báseň naštvaného hospodáře

Anotace: Někdy to tak prostě je... Obsahuje jeden nevhodný výraz!

Jděte všichni do prdele,
mám práce jak na kostele.
Musím ještě sklidit uhlí,
ač je můj hřbet zcela ztuhlý.
Potom půjdu dojit krávu,
pro králíky kosit trávu.
Ještě zavřít slepice,
mě snad raní mrtvice.
Pak nanosím topivo,
a zajdu si na pivo.
Mám už toho všeho dost,
veršuju si pro radost.
Autor Pavel Vlček, 16.12.2015
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí