Dnešní noc by stála za to

Dnešní noc by stála za to

Anotace: v jednu chvíli se mi zdálo, že by jsi raději byla s někým jiným, z té chvíle se stala hodina a mně už nebavilo čekat, jestli se to ještě někdy změní

Jsem na tom bledě
Ale ty jsi ještě bledší
Jsem jako zeď nářku
A ty ajfelovka co záři

V měsíčním světle
Který není měsíční ale sluneční
Ta hudba co nám hraje do uši
Není veselá ale smuteční

A kdybych ti řekl jak jsi dneska krásná
Nevěřila by si mi ani slovo
Na jazyku bys mela místo toho
Větu ze kdybys chtěla něco byt mohlo
Ale ty nechceš

Já bych se snažil tě přesvědčit
O opačném významu mých slov
Není to prosba o tvoji společnost
Jako spis volání o pomoc

Ale ty se na mě ani nedíváš
Když říkáš ze jsem jen poslední možnost
Dobře víš že kdyby ses mi podívala do očí
Dost možná se zamilovala i kdyby jen pro dnešní noc

Nechávám tě v dojmu
Že máš naprostou pravdu
Došel jsem k názoru
Že jen tvůj čas kradu

Nejlepší pro nás oba bude
Pokud se teď rozloučíme
Na dnešek zapomeneme
Zítřek každý sám vyřešíme
A na dně své osobnosti nalezneme jen kousky rozpolcenosti
Autor Henry Dean, 18.12.2015
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí