Sebezření

Sebezření

Anotace: Sebezření v básni.

Sebezření

Tohle já zdálo
se mi poněkud deformované,
pokroucené, jakoby mrtvé
Nedýchalo
jen chroptělo

Všemi emocemi
hnusilo se mi a
pohled na něj znamenal chtít
ten hnus zabít

Když jsem popadnul břitvu,
chvatně udeřil,
nestačil jsem už
přemístit svou hlavu

Zabil jsem to
konečně
Ale jen v odraze
takže marně.
Autor rad_by_basnikem, 07.01.2016
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: Papagena, Loveless, Althia, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavé, to není marné...;-)

07.01.2016 18:55:03 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí