Bouřka

Bouřka

Anotace: O tom, co může způsobit naštvaná žena, která chce být bouří.

Na moři malá papírová lodička,
pod tíhou bouře se potopila celičká.
Kapitán zařval na poplach
Všem mořeplavcům nahnal strach
Děsivá vlna plná strašlivých hrůz
Každého čekal na dně moře hnus

Druhý den ráno třísky na hladině
Koukali se kolem sebe po mělčině
Nikde však žádná blízko nebyla
Síla moře vše tichem zakryla
Slunce zapadá, měsíc hvězdy odkrývá
Žádná naděje už třískám nezbývá

Za všechno tohle může naštvaná žena
Tak je ta pohádka všemi čtena
Autor Richard Ježek, 22.01.2016
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí