Láska

Láska

Anotace: Ta čistá.

Láska

Maži si šlem z tebe
Kolem svého maličkého nebe
Mě to uspokojuje
A zároveň upokojuje
Díky tomu
Cítím se jako král
Právě pomazaný
Od hlavy až k patě
Voňavý a plný energie
Ach, jak slastná
Je ta tekutina tvá.
Autor rad_by_basnikem, 24.01.2016
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí