Nemůžu zapomenout

Nemůžu zapomenout

Anotace: sice jsem střízlivá, ale cítím to tak

Ta věčná samota, sedím tu při noci,
myslím jen na tebe, není mi pomoci.
Krabička cigaret, chlastu sklenek více,
ty dvě jsou mé jediné věrné společnice.

Miluju tě, a vím dobře, že to taky víš,
už a jen proto mě tedy pochopit musíš.
Mezi námi už to prostě nemělo cenu,
nechci dál trápení, raději se zleju.

Přestože mi jinou budoucnost slibuješ,
dobře to vím, že už nikdy jinej nebudeš.
Sakra, tak strašně moc bych si to přála,
zkusíme to znovu, Tome, mám tě tak ráda!
Autor Lucijeje, 26.01.2016
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern II., Maggot7, boneslash, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání ;)

17.09.2017 21:06:41 | Morgenstern II.

27letá holka, evidentně plná dobrýho materiálu pro psaní a rýmuje, jako když Anička ze třetí třídy venčí pejska. Z úcty ke svýmu životu - nedávej to nikomu číst.

14.02.2016 01:28:32 | Nikotin

Jak se daří?...už si nějakou dobu nic nenapsala...

04.02.2016 16:02:46 | Bartika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí