* Still Waters *

* Still Waters *

Anotace: Simply, truly... Přidala jsem i volný překlad

* Still Waters *

Still waters run deep
Light a fire underneath
The silent surface



...

(Volný překlad)

* Klidná voda *

Klidná vodo mel
Rozdělej oheň, pod tou
Tichou hladinou
Autor Nikytu, 01.02.2016
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí