Na Zemi nikdy nebude ráj, tak to je a Země je stále v moci toho ničemného

Na Zemi nikdy nebude ráj, tak to je a Země je stále v moci toho ničemného

Anotace: Někdy Láska zvítězí, a někdy se zas řežou hlavy, tak to bylo, je, a bude:-(

Pegido di do toho, zatlač na pilu, dřív něž bude pozdě,
zabraň válečné hrozbě.
Svrhni vládu Merkelovců, a jim podobným cvokům,
Pegido dej zelenou tvrdším hochům, se zlem to jinak zjevně nepůjde.

S láskou nad démonem zla nezvítězíš, toť přec dávno víš,
a nebo nic nedělej, pak je s náma kříž.
Buď oni, nebo my, my všichni, co jsme zde staletí doma,
ať je u nás konečně zase klid,
bez zlodějin, drog, osahávání našich žen,
pošlete je pryč, k nim domů, zkrádka ven.

A když ne, tak to bude v blízké budoucnosti náš Konec,
kostely schoří, ženy budou jako kusy hadru,
nedopustě na nich, na nás, páchat Zradu.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 04.02.2016
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí