Kopulace Populace

Kopulace Populace

Anotace: ...

Populace naše rozrůstá se pomalu,

kopulace tu však není pomálu.

Každý statný hoch se snaží,

dělá co mu síly stačí.

 

V některých zemí to jde ztuha.

Umělé oplodnění je pro ně vzpruha.

Jinde zas děti se rodí každým dnem,

to bývá rozumných partnerů životním snem.

 

U nás to jde přibližně tak akorát.

Za děti platí daně náš milý stát.

Přehánějí však všude a všichni.

Na hektickou dobu jsme si už zvykli.

 

Lidé si zkrátka nedají říct,

těsto na dítě začínaj hníst.

A když se povede bábovka,

       je z toho rodina, hotovka.

 

Autor boneslash, 05.02.2016
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hotovka...:-D*

05.02.2016 20:36:10 | Frr

Díky za tip, bábovky já rád :)

05.02.2016 20:43:02 | boneslash

fakt skvělý a humorný a pobaví to:-)

05.02.2016 16:20:48 | tvořilka

Děkuji ti moc, za tvůj tip na Dobrou Noc :P

05.02.2016 16:21:35 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí