Po dlouhé době

Po dlouhé době

Anotace: Lepší je vzpomínat na ty hezké střípky minulosti. ;-)

Na přesný den už si nevzpomínám,
jen ten ranní klid a příjemný start všedních dnů.
Strávit několik minut před obrazovkou a pak jen práh překročit.

Nebyl žádný striktně daný denní rám,
věděli jsme, že noci patří i bez spánku snům.
Nechtěli jsme žádný den ani hodinu přeskočit.

Přesně však vím, kde bylo ono místo pláče,
byla tam s ním i důvěra, podpora a upřímnost,
když vyprávěli jsme si navzájem naši životní minulost.

Následovali dlouhé měsíce, kdy jsme se potkávali,
i během léta jsme zůstávali alespoň v kontaktu.

A pak přišel leden a náhodné setkání u zastávky,
kdy tvář mou opět hyzdili slzičky.

A roku 2010 listopad čtvrtý
posledním dnem setkání byl.

Navždy zůstanou vzpomínky
a studijní materiály.

Děkuji.
Autor Haviko, 07.02.2016
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí