Depresivní

Depresivní

Anotace: Dávka optimismu se neservíruje.

Už je to tu zas.
Stav beztíže.
Tíha Země, magnet.
Jako magnet.
A co k tomu říct,
když pod zemí jich jsou tisíce?
Jak vyrovnat se s iluzí?

Krása. Země. Gravitace.
Těsné teplo. Někdo by řekl, že
dávno jak pod drnem.
Ale on s křížkem po funuse
raduje se jak malé dítě!
Ha! Vida!
Ulehá do černé krabice zapomnění.
Sám.

Pod drnem.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 07.02.2016
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

magnet není sám...

09.02.2016 19:39:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí