Jen Pokec

Jen Pokec

Anotace: ...

Čeká mě setkání s jednou dívkou,

snad naše schůzka nebude mýlkou.

Měl by to být fajn pokec, rozhovor,

žádný nudný zdlouhavý pohovor.

 

Nečekejte žádné milostné chvíle,

opravdu budeme jen slova sdílet.

Uděláme si takový malý výlet,

celé město bude naším cílem.

 

Občas se možná i zasmějem,

snad se tedy trochu pomějem.

Avšak nemusíme si vůbec rozumět,

tak či tak půjdu na to s rozumem.

 

Zítra tady třeba nebudem,

je tedy vhodné pohrát si s osudem.

Má to bejt už v sobotu, snad přijde.

Těším se ať už to vyjde či nevyjde.

 

Autor boneslash, 11.02.2016
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad přijde :d

12.02.2016 14:12:44 | tvořilka

když ne, tak ne... :D

12.02.2016 22:44:47 | boneslash

přeji mnoho štěstí:-)

11.02.2016 23:57:09 | tvořilka

Díky :-)

12.02.2016 00:04:57 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí