maminky 50

maminky 50

Anotace: přání k 50. narozeninám

mami, nezoufej, že je tu padesátka,
otvírají se ti další vrátka.
Skoro žádný chlup a bradavica,
ty jsi ještě krasavica.
Jen to spaní, to by mělo přestati,
nebo žíly, záda začnou boleti.
Místo pěti cigár u kafíčka,
projdi se do údolíčka...
Jezdíš si furt v autíčku,
jak trénuješ fyzičku?
Cíle,co si dáváš,
překážky, jak překonáváš,
štěstí, které stále hledáš.
Jak dostala ses k masérce,
jakýpak si důchodce.
I když ti je dneska sát,
ještě nesmíš život vzdát.
Žij naplno, plň si přání,
nezapomeň, že jsi ty svou paní.
Mysli pozitivně, miluj,
nikdy už se neponižuj.
To že minula tě padesátka,
neznamená, že jsi babka.
Dokud sama budeš chtít,
bude v tobě stále žít,
ta mladá dívka, už ne ustrašená,
ale dívka životem naučená,
která využije všech svých zbraní,
aby se stala šťastnou paní.....krásné narozeniny.
Autor Pavla Šitnerová, 12.02.2016
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

16.03.2023 22:38:50 | Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí