Pohled

Pohled

Anotace: Utopistická a naivní ze soutěsek zmačkaného papíru objeveného v šuplíku.

Jsem dítě pozorující klíčovou dírkou
a nechápe, co vidí.
Přesto rozumějícící obrazu před sebou,
protože srdce rozumí.
A říká, že je to špatné.
Nejsem dítě
a klíčová dírka pouhou škvírou mezi prsty,
které mám před očima, abych neviděl.
Neviděl co je špatné.
Na vás, na mě, na světě.
A přesto vlastně chci vidět,
jen chci,
aby se lidé změnili.
Autor vox animi, 29.02.2016
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí