Mastné brady

Mastné brady

Anotace: Jak brzy mi chybíš

Mastné brady

Nedopitý čaj na stole,
otisky drobných rtů
na dětském hrníčku.
Odjelas, už nejsi tu.

A já procházím prázdný byt.
Je tu ticho, zvláštní klid.
Pokusím se jen tak sama být,
snad zaměřím se i na úklid.

Vrátíš se zítra před polednem
a až už budeš tady,
tak k obědu si spolu sednem
a zmastíme si brady.
Autor Tapíše, 01.03.2016
Přečteno 551x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, MARKO, innominata
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sádlem...

01.03.2016 23:25:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí