Moucha na obraze

Moucha na obraze

Anotace: Tohle nestrpím.

Na obrazu nahá žena,
barvami je vyvedena,
překvapeně poulím oči,
na klínu se ji cos točí.

Mladý mušák popletený,
neviděl prý nahé ženy,
prozkoumat chce krasavici.
i tu její beranici.

Neměl čas na studování,
nemravu nic nezachrání
plácačkou já dám mu ránu,
mušák ten je hnedka v pánu.

Zemřel na tom svůdném místě,
co si žena chrání jistě,
obraz však já bránit musím,
vetřelce vždy rázně zruším.



Autor Psavec, 04.03.2016
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :) :)
Fajne...musím se smát.

04.03.2016 21:31:17 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí