Těžký úděl básníkův

Těžký úděl básníkův

Anotace: osamělý, rozervaný, nepochopený

Opojen medovinou

nápojem básníků

jenž ukraden byl obrům

píšu řádky

vlastní krví

a navždy nepochopen

nevyslyšen

osamocen

odsouzen k bloudění

v písmu plném

dvojsmyslů a bludů

se opíjím znovu

a čekám

kdy pochopíte

co skryto v mých slovech...

Autor Oxík, 04.03.2016
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí