O vzpomínání

O vzpomínání

Anotace: .


Obvykle na vše jsem vzpomínal s chutí
říkám si čeho jsem se to jen dožil
jako když někdo mě vzpomínat nutí

jako by sentiment píchli mi do žil
teď mě to nezvykle nelidsky bolí
od doby co jsem se nervově složil

kdysi bych si to jen zasypal solí
toliko vzpomínek, každá z nich tklivá
nesmazatelný flek od Coca-Coly

minulost chybí mi, a co mi zbývá?
zbývá jen počkat si na procitnutí
vždyť každá vzpomínka je jako živá

Autor Manni3, 06.03.2016
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí