Přijímejme ty, co jsou Dobře prověření

Přijímejme ty, co jsou Dobře prověření

Anotace: Tato báseň byla napsána v roce 2011 a pak jsem ji smazal. Nedavno jsme přijali Kopské křesťany, kterým šlo o holý život, které by v jejich domově povraždili.Po vyraždění jiných Ko křesťanů před kostelem, pak jen vyšli s pláčem a křížema do ulic na protest

Všechny co věří, ukřižovat!, to už tady také bylo, méně lásky prázdné silo
Nač věřit upřímně, raděj smát se křesťanům, kteří místo bomb, Lásku učí,
né, né, né, raděj je chceme mučit!

Bílá, víra v míru,
černá, rudá barva,
barva smrti smrti, barva boje, vražd a hnoje.

Tam na jihu již hoří kostely, a brzy to může být i tady!,
proč né?!, proč né?!, vždyť i synagogy hořely!,
a nebo to nechcem vidět!
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 07.03.2016
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí