Miluji tě pro tři

Miluji tě pro tři

Anotace: Jeden ještě málo, dva akorát, tři už moc.

Miluji tě.

Však já vím.
Proč to vlastně říkáš?
Dvě slova. Osm písmen. Nač si na tom zakládat?

Vstávám z postele. Okenní rám mě vítá.
Jako nikdo.
Miluji tě, říkáš.
Čekám. Čekám až dorazí. Vždycky tu je.
Od ní to přece taky slýcháš.

Vzadu se usmívá květináč. Červený.
Ten mám ráda. Nemluví.

Bereš si bundu a odcházíš.
Ne.
Teď si bereš bundu a odcházíš.
Zavírám okno.

(Ne)odcházím.

Miluji tě.

Už tu dávno nejsi.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 12.04.2016
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Frr, zdenka, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí