Vzlétnutí

Vzlétnutí

Anotace: Psaný z fleku.

Jedu životní dráhou

mé pohledy prahnou,

co a jak bude,

či co mi zde zbude.

 

Letím jak pták po obloze,

bez vědomí o rozloze,

nevím, kde jsem- zda doopravdy na nebi.

To se dozvím v zápětí. 

 

Bum, bác, srážka s plotem, 

selhávám, chci být znovu pilotem!

Bum bác, proč ten život je tak krutý.

Chci být jedinec se sebou spokojen.

Společnost mě padat nutí.

 

Autor Donatien A. Filie, 14.04.2016
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí