OTISKY

OTISKY

Anotace: Jedna nostalgická... :-)

Zalíbení ve vlastním životě,
kráčím mlhou tvořenou minulostí,
chci radovat se, ale nelze to,
obdařena však jsem krásnou přítomností.

Cejch na čele i v duši,
co se dříve stalo, už je v nás,
vzpomínky nejsou milosrdné,
nedovolí užívat si prostých krás.

Viděla jsem projet vůz,
plný smutku a žalu byl,
zmizel náhle na prašné cestě,
jen oblak touhy po něm zbyl.

Je nádherně a Slunce pálí,
odhodíme otázky i pochyby,
vidím naději tam v zlaté dáli,
zamknu štěstí na dva západy.

Na vlasech třpytí se pavučina,
bouře a Měsíc ustupují,
smích krásný na Tvé tváři,
láska a vášeň tělem prostupují.
Autor Michelle Miceliny, 18.04.2016
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí