Rakovina života

Rakovina života

Anotace: Čas je jen jeden.

Chci tak deset let navíc.
Prosím.

Někdo říkal, že to jde.
Tak čekám.
Nalij mi pohár šampaňského.
Čekám na to.
Slavíme.
Takový ten malinový osud přece.
Maliny jsou skvělý.

Krásný a zkažený jako
opožděná pampeliška, dá - li
se to tak nazvat.
Ale přec krásná.
Rozumím tomu.

Snad.

Pohár objímám.
Hladina odráží můj příběh.
Tvůj příběh.
Náš příběh.

Zkrátka příběh.

Čekám na objetí.
Na můj vítězný pohár.

Chytám tě za ruku.
Nech mě spálit.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 27.04.2016
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přál si tu někdo šampaňské????
Tak moment prosím,
Jen do něj namíchám
těch deset let navíc...

... :-))...
...pěkný líbí se mi to...

27.04.2016 07:07:55 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí