Proti všem

Proti všem

Anotace: ...

Po skle vodní žíly kolují
za sklem vítr dnes více burácí
tráva vlaje bez přestání
nebe zlobí se
mraky bouří se.

V tuhle ranní hodinu
správné myšlenky nenacházím
V tuhle temnou brzkou hodinu
stojím sám uprostřed zeměkoule
obklopen vší divokosti přírody
stahován z kůže chladem větru.

Nenacházím pokoje
Nehledám správný směr
Na světlo nehledím
Pouze do prázdna padám
Střemhlav osudu
Do boje za svoji svobodu.
Autor Jurij Iljic, 15.05.2016
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí