Jidáš

Jidáš

Anotace: Kdo je zrádce?

Chybíš mi.
Stačí?
Tak netrucuj.
Zavírám víčka
stojící na tvé duši.
Chci polibek.
Tvůj.
Něžný a dlouhý
jako fronta na
sushi bez rýže.

Obracím zrníčka
a v zrcátku tě
maluji.
Tvář se rýsuje.
Už tě mapuji.

Utíkej směrem
ke mně.
Otevřená náruč
se zmenšuje.
Velikost hrášku možná?
Jsem nemožná.
Zíráš na mě.
Moje tvář Jidáše
se mi nelíbí.
Hraj se mnou u stolu.
Ber všechno, ale dej
mnohem víc.
Všeho všechno všech.
Tak to znám.

Jidáš odešel.
Líbám tě na krk.
Únavou padám do postele.
Dost bylo řečí.
Hýčkej mě.


Ten všudypřítomný
zrádce zatáhl mě za
srdce.
A odešel.
Za vlasy moc netahal.

Přijde zas.
Srdce nechávám na kopci.

Volně.
K dispozici.
K adopci.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 21.05.2016
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí