Život bez lana

Život bez lana

Anotace: Délka životního lana se zkracuje...

Práh zimního období
opírá se o zlatou nitku.
Nitku zdraví.

Za vlásek života
visíme na horolezecké
štěně.
Sotva všechny udrží.
V přeplněném prostoru
bývá těsno.

Těsná blízkost zdála se
být příjemná jen tak
náhodou pro dva.
Nás dva.
Letmo tě líbám
a už zas mizíš.
Je třeba se posunout
dál.
Vedle sebe na stěně
je to pod psa.
Nad štěně.

Chci si lehnout,
zápasím s karabinou.
Pádem jistí mě
pohodlí.
Navěky.
Je tam fajn.

Spěchám.
Snad pořád směrem
dolů.
Nahoře jsi ty.
Užij si to.
Víno vždycky stéká
dolů.
Vidím cosi.
Tmu.
Rychle!
Příkře do
dolu.

Bude líp.
Ve snu.

Bez lana.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 25.05.2016
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí