Otazníky

Otazníky

Anotace: Když se cesta ztrácí v mlžném oparu ....... a lehké depresi.

Otázky jsou někdy prosté

odpovědi v kámen vrostlé

vytesám k nim otazníky

prázdná slova, ne!

To díky.

 

Nechci slyšet co je špatně

vím a nemusím stát při tom na dně

moudrých kolem je jak prachu

moralisté káží!

Jen se strachuj!

 

Co je správné a co není?

Můžu vůbec něco změnit?

Co je pravda a co lež?

Chci podepřít šikmou věž?

Miluješ mě ženo cizí?

Jseš má láska?

Je cit ryzí?

 

Na co stále čekat mám?

Sám v sobě se nevyznám.

Autor Dsmi, 27.05.2016
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: lala, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas je dobré si jen tak pro sebe zafilozofit, svět je pak lépe k vidění. :O) Hezky seskládáno. :O)

27.05.2016 16:24:52 | Tichá meluzína

Děkuji za kompliment.

27.05.2016 16:35:55 | Dsmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí