Fatos II.

Fatos II.

Anotace: .

Za každým mým přehybem kůže
schovaná je trocha stesku,
nevím kdo za to doopravdy může,
však s postupem let pozbyl život lesku.

Jsem Nero a zapálím si vlastní Řím,
potrpím si na okázalých životních pádech,
o svých slabostech moc dobře vím,
a životem proplouvám na jeden nádech.

Krátké uklouznutí na úzké stezce,
a v žilách krev s vinným střikem,
nikdy jsem neměl duši horolezce,
tak ticho proplétám děsivým křikem.
----------------------------------------
Každá vráska podobná je ženě,
tak jako jizvy na srdeční stěně.
 
Autor JR, 30.05.2016
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mít tolik let, objala bych svět...líbí se mi..

31.05.2016 10:07:03 | JSJ

A každá vráska má v sobě podobu té s níž se člověk setkal a její krásu i tajemství.....
Dobrý líbí se mi to...

30.05.2016 21:48:43 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí