Další trojice limericků

Další trojice limericků

Anotace: Nějak se nám vytracejí.

Jedna paní z Kadaně
chystá pro nás snídaně
za polibek buchtičku
za sex vína lahvičku
milá pani z Kadaně


Jeden řezník ve Zlínu
prodává teď koninu,
muži pro ni chodí
občas prý se hodí
říká řezník ve Zlínu


Jedna paní z Pardubic
chtěla toho tam mít víc
za peníze z kufříku
má teď novou plastiku
svůdná paní z Pardubic

Autor Psavec, 04.06.2016
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí