To (ne)dá se snést

To (ne)dá se snést

Anotace: .....

Když venku prší a černají mraky
řeka se korytem temně valí a burácí.
Když zvedá se vítr a přitom taky
zahřmí až odlétnou ptáci.
To dá se snést!

Naděje zůstává jen když ji neztrácíš
cíl musíš mít, pro někoho žít.
Když v dobách nejtěžších lásku máš
milovat můžeš a na krásu se těšit.
S tím dá se to snést.

Když ale mraky jsou v očích
a hromy v ústech,
když nejsi se mnou na to vše hnusné.
To nedá se snést.

Pak blesk stane se požárem
a ten hrom nad ránem, stane se výbuchem.
Kapek pár spadne-li do našeho údolí
je tady potopa.

Zbyde jen bahno ...

......tupá prázdnota.

Autor Dsmi, 05.06.2016
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí