Osmkrát co, jednou prosím.

Osmkrát co, jednou prosím.

Anotace: Otázky bez odpovědi pro milující děti Ze-mě.

Co s poezíí

ovládanou rapovou razíí?

Co se spoustou rýmů,

když rozplynou se v dýmu?

Co s milionem lidí,

co po pravdě se pídí?

Co s kvantem pocitů,

pro které není dost sešitů?

Co s tolika obchody,

které ovládají podvody?

Co s ubohými sliby,

jemž lidské činy chybí?

Co s knihou

zastíněnou technikou?

Co s tím vším mám dělat?

Nechci nechat svět osudu a čekat,

až krása začne zdechat

a láska kamsi utíkat.

 

Autor InVETA, 07.06.2016
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí