Noční déšť

Noční déšť

Anotace: koleje...

My všichni školou povinní

do školy už skoro nechodíme

a na deštivém Harcově

radši za závojem kouře

tančíme ve světlech

blikajících měsíců

k ránu když usínáš

vzbudí tě příroda

a radostné volání do noci

a ty mi posloužíš

jako noční nevěsta a...

jako stolek na lahváče

Autor Oxík, 29.06.2016
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí