Zpověď lásky křivé dívky

Zpověď lásky křivé dívky

Anotace: Výmluvnost slov je jako výmluvnost krásných žen, příjemná napovrchu avšak nedůvěryhodná.

Sbírka: Očima mládí bez cenzury

Křivá jak věž v Pize,
kdyź chce být upřímná.
Zavírá oči slze,
třese se jak v zadku osina.

Upřímnost skrytá pod maskou falše,
nikdo nevěří,
přestože nikdo nelže.

Krok za krokem brázdí světa moře.
Tu on se usmivá,
ona to voře.

Kdo že nás zachrání,
kdo že to bude?
Němá květina,
či snad smrtelné lože?
Autor Klára Němcová, 30.06.2016
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí