Děda v parku

Děda v parku

Anotace: Mlsný kocour.

Děda sedí na lavičce
pokukuje po holčičce
moc by ji chtěl pohladit
nechce ji však odradit
dumá děda na lavičce

 

Rozhodl se, že  to zkusí
hůlkou však si pomoct musí
kulhá za tou mladicí
málem stižen mrtvicí
přece jen to děda zkusí

Snad si s dědou jenom hrála
mile se naň usmívala
řekla pane, je to tak
volala jsem pohřebák
opravdu si s nim jen hrála

Autor Psavec, 03.07.2016
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Nikita44, Kapka, MARKO, Philogyny1, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děda hrdě zabojoval
za záda si hůlku schoval
s pohřebákem odjela
mladice co nechtěla
vidět že v starém těle
duch barda květy stele... :)

03.07.2016 10:40:44 | Philogyny1

:) ach, to nepokojné stáří ... a drzé mládí :)

03.07.2016 07:21:07 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí