Odpolední

Odpolední

Anotace: Nedělní odpoledne,samota,splín,a taky způsob,co dělat s tím.

Odpolední

Nevím co se stalo,

padl na mě splín,

cítím se tak sama,

možná je to tím.

 

Ať člověku je dvacet,

dvakrát, třikrát víc,

bez zpřízněné duše,

neznamená nic.

 

Osvědčený způsob,

jak stín zaplašiti,

nahlas pouštím písně,

Jarka Nohavici.

 

Sláva, Jarku díky,

zas to zabralo,

volala jsem kamarádce,

jde se na kolo.

 

 

Autor Tichá voda, 10.07.2016
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí