Měsíc do oken se nám dívá

Měsíc do oken se nám dívá

Anotace: Otázka víc než častá. Má cenu se snažit být lepší, jiný, svůj,...?

Měsíc do oken se nám dívá,
obloha je plná hvězd.
Čas plyne kupředu a nevrátí se zpět.

Jdu ulicí dlouhou,
k cíli se blížím každým dnem.
Hraji na prknech,
co znamenají svět.

Potlesk slyším úžasný.
Ó, jak lahodí uším mým.
Jeho konec přijde s rozedněním.

No není to paráda,
to plácání po ramenou?
I když za čas na tebe zapomenou?

Slyším radu.

Zavři oči, přemýšlej,
do budoucna se zadívej,
na všechna negativa se vy… (vykašli).

Vyběhni do ulic!
Tanči a zpívej z plných plic.
Svět nepatří tomu,
kdo nezkusil nic.
Autor Hantec, 11.07.2016
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí