HESPERIDKY

HESPERIDKY

Anotace: ...

Někde tak napůl cesty
Dům pro svobodný mámy
Jak splátka za neřesti
Jak úrok za jejich flámy

A z náspu železnice
Kudy jezdí vlaky nákladní
Vidíš jim do ložnice
Bydlení to není nákladný

A Hesperidky za plotem
Kouřej trávu pijou lahvový
Jsou unavený životem
Kdo je nahý hladil nikdy nepoví

Ani jejich ani tvoje
Jízdenka není zpáteční
Pozvou tě do pokoje
Takhle končí tahy páteční

A Hesperidky za plotem
Žvejkaj tabák hrajou mariáš
Jsou unavený životem
Ty jsi Jidáš ty to taky znáš
Autor jondys, 15.07.2016
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí