Koleje

Koleje

Anotace: ...

Stakato pražců se rozléhá

po kraji

krajina polyká jejich žal

koleje v dálce

možná se setkají 

jednou najdou svůj ráj


my jsem ty koleje

pevně připoutání 

běžíme životem

spolu

na bedrech nesem si

znamení osudu 

 

letíme nahoru i dolů

Autor Dsmi, 17.07.2016
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Kett, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí