Moje mysl

Moje mysl

Anotace: -

Moje mysl zažívá v kuse divné stavy,
asi jak genocida prováděná kousek od Vltavy,
od lásky dělí mě 2000 korun v hotovosti,
já však raději v originále prožiju tyto ctnosti,

myslím na tebe neustále a to nejsem exekutor,
rád bych ti zarazil píst, když zadře se ti motor,
uvědomíme si ovšem určité zásady,
i sebeupřímnější láska nese jisté náklady,

vím, že se mi vysměješ, když donesu ti kytku,
chtěl bych ti věnovat něco ze sebe a nemyslím pytlik blitků,
od našeho spojení dělí spousty světelných let,
vezmu si klidně nebankovní půjčku, abych tě měl hned,

budeme spolu navždy,
řekneme si své ano,
to jsou ty moje představy
a ty my říkáš : ,,Tlamo" .


budeme spolu navždy,
řekneme si své ano,
to jsou ty moje představy
a ty mi říkáš : ,,Tlamo" .
Autor D3dl0z3R, 20.07.2016
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí