Hříšnice Květa

Hříšnice Květa

Anotace: Umí v tom chodit.

Přes den vidíš nóbl dámu,
večer potkáš kurtizánu,
ráno něžná, usměvavá,
v baru děva vyzývavá.

Chameleon citů bývá,
o bohatství jenom snívá,
jako had si mění kůži,
z lilie hned máte růži.

Často spěchá do kostela,
vyznat hříchy svého těla,
potom ale v cuku letu,
zas tu máme hříšnou Květu.

Autor Psavec, 22.07.2016
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Nikita44, Eleanor, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani moc nepřeháníš,snadno ji potkáš

23.07.2016 22:23:45 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí