Zuzaně

Zuzaně

Anotace: Napsáno někdy v 2013, původně jako text písně, nyní upraveno. (a fakt netušim co je to tu s těma odstavcema, původně je to má.)

Jednou zeptal jsem se Tě,
když jsme šli do sebe zapření,
"Zuzko taky cítíš,
to předvánoční jiskření?"

A tys mi na to řekla:
"Jo kámo, fakt fest"
a já jsem si jen pomyslel,
že jsi někdy na pěst.

Bylas oblečena v černém
jak to u tebe tak bývá
se zářivými vlasy,
jako lesní víla

A oči se ti klížily
fetem jsi byla zblbnutá
avšak řekl jsem to nevadí,
aspoň jsi byla obutá...

A pak tancovalas ve víře,
že všechno se tím vylepší
Jenže byla to jen náhražka,
za to že Tě konejším
A slíbilas mi taky, ten orální sex
jak sem pozdějc zjistil....byl to jenom kec.

SLÍBILAS MI TAKY, ŽE MNE BUDEŠ MILOVAT
A jak jsem pozdějc zjistil,
byla to jen výmluva
byl jsem pro tebe jen další
co soucit nezaslouží.
a souží se a krouží
se v láskyplné louži.

Celou tu dobu, stál jsem a čekal
až na mne budeš míti čas
jenže ty si řekla jen:
"musim za jáchymem zas."

Autor Jiří Rýha, 30.07.2016
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí