Rejnok

Rejnok

Anotace: ***

Vyklouzla mi slza z oka,
mrcha jedna slaná,
spadla rovnou na rejnoka,
už mi zvoní hrana.

Byl to rejnok elektrický,
tak jsem čekal výboj,
strachem celý anemický
- zachránil mne příboj.

Odnesl tu hroznou rybu
z mojí malé pláže.
Pozor děcka při pohybu!
Tatínek vám káže.

S elektrikou není sranda.
A slza je vodič!
Proto tahle propaganda
- protože jsem rodič.
Autor Bajaja, 03.08.2016
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí