někdo uvnitř břicha

někdo uvnitř břicha

Anotace: .

vrazi šijí nitě do žil aby vydržela

krev pro krev a jatka co tečou odpadem

zapouzdřená krutost kape, prosakuje zdí

na pupeční šňůře život kterej je porod 

císařák napříč křikem pak inkubátor

pár úchylnejch rodičů ti zničí iluze 

transfuze vykapala do tvýho zuboženýho těla

dávka která byla drahá ale pro tebe neůčinná

v parku jsi začal hledat to co tě osvobodí od bolesti

klapot podpatků stal se jí osudným a tobě vykoupením

 

Autor edHardy, 13.08.2016
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí