Dívka s talentem

Dívka s talentem

Anotace: ...

Ahoj zase, vzhlížím vzhůru 
s výrazem spíš tázavým
nejsi doma, zas mám smůlu,
nech mě, ať se představím

Občas smutný, často tichý
radovat se nezvládám
v srdci díra v žíle vpichy
vlastně už nic nežádám

Když už zas se takhle týrám
dovolím si otázku 
nechápavě na to zírám
jak jsi zapomněla na lásku?

Uč mne, prosím, lásko moje
jak vyškrtávat vzpomínky
mám jich v hlavě haldy, roje
mají zhoubné účinky

Tento talent speciální 
život včil ti usnadní
zaručí ti klidné spaní
a svět bude výstavní

Ten kdo talent neovládá 
se srdeční šelestí 
většinou jen hledá, strádá
odsouzen je k neštěstí

Autor Freak, 05.09.2016
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uniká mi smysl.. Ale co autor to originál

13.06.2023 15:17:57 | Admirál

Odložit talent a jít svou cestou, ať je jaká je
Může být naplněním Boží potřebnosti
Nežijeme zbytečně

05.09.2016 14:54:50 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí