Zahradník

Zahradník

Anotace: ...

Na mé zahradě raší příliš mnoho plevele,

vezmu kosu, nocí se blyští nesměle;

vezmu kosu, aby ubylo těch obtíží;

vezmu kosu, abych půdu osvobodil od mříží;

 

Na mé zahradě raší příliš mnoho trávy,

vezmu kosu, aby byly louky zdrávy;

vezmu kosu, která zničí zeleň veškerou;

vezmu kosu, silnější kusy setnu sekerou;

 

Na světě raší příliš mnoho zbytečných,

někdo sklidí lítost, někdo smích;

vezmu kosu, ta se sveze po šíjích;

vezmu kosu, pak všechno opanuje sníh...

Autor Oxík, 09.09.2016
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí