Školní den

Školní den

Anotace: Škola ve mně nenechává moc kladných pocitů.

Mé uši se křikem budíku dusí,
tělo se hroutí, protože vstát musí.
Půjdu zas do školy, což se mi hnusí.
I přes to se mé rty usmívat zkusí.

A to proto, že úsměv pomáhá.

Pár chvil váhám, potom vstanu z postele,
cestou na vlak už tvářím se vesele.
Ve vlaku potkávám svoje přátele,
dobrá nálada únavu semele.

A to proto, že radost pomáhá.

Ve škole vidím další kamarády,
což přispívá ke zlepšení nálady.
Učitel mě chválí za mé nápady,
ale za pár hodin budou spíš pády.

A to proto, že mě škola zmáhá.

Přemýšlím, zda nás škola vážně učí,
je tu moc informací, pár jich stačí.
Přestávám chápat, můj mozek to mučí,
vrtím se na židli, hnusně mě tlačí.

A to proto, že tvrdý povrch má.

Když se plazím ze školy, tak ztrácím dech,
jsem živá mrtvola s tunou na zádech,
bez motivace a ždímán ve větrech.
A stýská se mi po svého domu zdech.

A to proto, že tam se dobře mám.

doma tam je
pohoda
svoboda
klid
spokojenosti svit
radost
úsměvů dost
dobré nálady opěra
až do večera

A jdu spát jako všech radostí pán,
abych se probudil do chladných rán.

Mé uši se křikem budíku dusí,
budík křičí, varovat totiž musí.

Možná je hlasitým křikem mých starostí.
Autor Last One Standing, 17.10.2016
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí