Milý Pane

Milý Pane

Anotace: Co bych rád viděl a přál naší zemi.

Milý Pane,
vyslyš modlitbu mou,
ať Češi si konečně naučí vládnout.

Je volné,
je-li návrh zprava nebo zleva.
Nad důležitými otázkami musí panovat shoda.

Náš představený,
ať nás dostane zpět na výsluní a my za ním budeme moci pevně stát.
Svět se nám potom přestane smát.

Úspěch bude odměněn,
nepoctivost trestána.
Ach,
jaká by tu byla příjemná nálada.

Palacký,
Masaryk nebo Čapek ať se nám stanou opět vzory.
Rozum náš pak neskončí v Ordinaci.

Prosím,
splň mi tohle odvážné přání.
Já na své cestě pokračuji opět dál.

Potichu své amen zašeptám.
Autor Hantec, 18.10.2016
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí