realita

realita

Anotace: vnímáš/v ní máš

Vše, co vnímáš,
je TO,
co v ní máš.

V čem co máš?

No přece v duši!

Vnímáš,
aniž mysl tuší.

Ty sám,
že vše sis stvořil.


Co vnímáš,
na tom “nezáleží“.

Co v ní máš,
je TO, oč tu běží.

Že prý blázen,
kdo to tvrdí.

Tomu blaze,
kdo to vidí.
Autor paneach, 01.11.2016
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Jin&Jang, JSJ, Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí