=A vůně skořice

=A vůně skořice

Anotace: ---***---

~---~

Někdy jsem
jako tělo bez duše
anebo cukr bez sladkosti
jindy jak pohled krásné Venuše
pak myšlenky bez radosti
tak někdy já si zdám se
chvíli líp a zase hůř mám se,
potom se vyjasní v mé hlavě
životem dá se jíti hravě
pár minut..hodin...dnů.
To ale nestačí
za chvíli zase mé oči
trochu pláčí.

 

Proč? Nikdy to nepochopím
někdy se i životem topím
záchranný pás mi prosím hoď
třeba ty,kdo mi pomůžeš na tu loď
co si životem jen tak proplouvá
většinou kupředu
a skoro nikdy necouvá.
Potom mi pošleš po vánku
vůni levandule,heřmánku
a jednu,dvě,tři lžíce
vůně skořice.
A já k pousmání
mám možná ježka v dlani.

*****

                                                        

 

Autor Květka Š., 04.11.2016
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska tu s tou skořicí čarujeme spolu, ten ježek v dlani bude určitě kaštan... :)

04.11.2016 14:52:52 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí